Széchenyi 2020 Európai Unió pályázat logó

Cégünkről

Cégünket 1996-ban alapítottuk főleg ipari hűtés és klímatechnika volt a fő profilunk. Lakossági illetve magánszemélyek otthonának hűtésétől kezdve a multinacionális cégek bonyolult hűtőrendszeréig bezárólag széles spektumra terjed ki szakértelmünk, melyet folyamatosan új ismeretekkel bővítünk. Legyen szó magánszemélyről vagy ipari létesítményről, az elv ugyanaz: kiváló minőségű berendezések, szakértelemmel szerelve és a megfelelő hozzáállás megrendelőinkkel szemben.

Ügyfeleinkért tanúsított felelősségünk nagy: hiszen a berendezések telepítésén túl mi végezzük a karbantartást és a javítást is. Tudjuk, hogy sok esetben a hűtés és klímatechnika nem csak kényelmet szolgál, hanem az élelembiztonság alapköve is. Éppen ezért a cégünkön belüli kommunikáció és mobilitás rendkívül fejlett, amely ügyfeleink minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálását hivatott szolgálni.

2010-ben új szolgáltatással bővült kínálatunk: szárazjeges tisztítás. Ez az úttörő technológia széles körben használható az ipari berendezések karcmentes tisztítására. Szinte minden területen helytáll, akár nyomdai gépekről, öntödei berendezésekről, gumi-, műanyag- vagy fafeldolgozásról, építőiparról van szó. Cégünk a német DIS Gmbh magyarországi márkaképviselője.

A Soltszer 96 Kft. fejlesztése: szárazjeges tisztítás

Új Magyarország logó

A projekt időtartama: 2009.10.01 - 2009. 12. 01.

Kedvezményezett: Soltszer 96 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Európai Unió logó

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Projekt leírás

Kaeser M122 mobil kompresszor, E-JET szárazjégszóró gép megvétele.

Közreműködő szervezet neve, elérhetősége:

NévMAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Postai cím1539 Budapest, PF 684.
Székhely1139 Budapest, Váci út 83.
Cégjegyzékszám01-10-045526
Adószám13806789-2-41

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

ICS logo