Széchenyi 2020 Európai Unió pályázat logó

További szolgáltatások

Szivárgásvizsgálat

Megalakulása óta HKVSZ tagok vagyunk, amely két dolog miatt fontos: minőségbiztosítást jelent megrendelőink felé és átláthatóságot a tevékenységet illetően.

Magyarországon 2007. január 1-től kötelező a szivárgásvizsgálat, amelyre vállakozásunk is jogosítványt szerzett.

A törvény ide vágó rendelkezése a következő:

"3 kg- nál nagyobb hűtőközegtöltetű berendezések kötelező szivárgásvizsgálata." (A 94/2003. (VII.2.) Kormányrendelet 19. §)

Hűtőberendezések bontása

Megrendelésre vállaljuk hűtőrendszerek szakszerű és körültekintő bontását, minden olyan helyen, ahol hűtőkamrák, hűtőházak, hűtőraktárak találhatóak. Gondoskodunk ezek leszereléséről és elszállításáról. Fontos tudni, hogy ezek szakszerűtlen beavatkozás esetén a berendezések nagyon súlyos égési sérüléseket okozhatnak, ezért különösen ajánlott szakember segítségét igénybe venni!

Használt, bontott hűtőberendezések

Fő profilunk mellett használt ipari hűtőberendezéseket is forgalmazunk. Ezek bel- illetve külföldi áruházak és egyéb ipari létesítmények leszereléséből származnak, általában 2-3 évesek. Szakembereink segítségével mindenre kiterjedő vizsgálaton esnek át és csak kifogástalan gépeket értékesítünk.

A berendezések fajtái között találhatóak aggregátok és csoportaggregátok, típusaikat illetően: Frigopol, DVN , Bock és Dorin. 5-50 KW-os használt léghűtéses kondenzátorokat is széles választékban árulunk.

Mivel a leszereléstől kezdve a karbantartáson át az értékesítésig, mindent mi végzünk el, ezért érdekünk, hogy csak a legjobb állapotúak kerüljenek ki tőlünk: ennek tudatában 1 év teljes körű garanciát vállalunk gépeinkre. Folyamatosan bővülő kínálatunkból megtalálhatja a leginkább megfelelőt, éppen raktáron lévő készletünkből az alábbi képek alapján válogathat.

Ipari hűtés és klímatechnika 01. képIpari hűtés és klímatechnika 02. képIpari hűtés és klímatechnika 03. képIpari hűtés és klímatechnika 04. képIpari hűtés és klímatechnika 05. képIpari hűtés és klímatechnika 06. képIpari hűtés és klímatechnika 07. képIpari hűtés és klímatechnika 08. képIpari hűtés és klímatechnika 09. képIpari hűtés és klímatechnika 10. kép
ICS logo