Széchenyi 2020 Európai Unió pályázat logó

Ipari hűtés, klímatechnika

Újonnan beszerelt hűtőberendezések

Csak a legjobb gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk és szereljük. Nálunk mindenki megtalálja az igényeihez és a pénztárcájához illő terméket legyen az pár szobás lakás vagy nagy kiterjedésű irodaház.

Mitsubishi logoLG logoSamsung logoToshiba logoPanasonic logoMidea logo

Referenciák

Elvégzett munkáink közül csupán a legfontosabbakat szedtük csokorba:

  • a Tesco hipermarket 12 áruháza (teljes hűtéstechnikai rendszer kiépítése): Dunaújváros, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas, Kalocsa, Paks, Érd, Soroksár, Ferihegy Pláza Vecsés, Bonyhád, Budapest (Rákóczi út), Budapest (Váci út),
  • a MOL Százhalombattai olajfinomító egységénél: géptermek hűtéstechnikai kivitelezése,
  • Westend City Center: Sony szalon klímatelepítése,
  • Bognár Vin: irodaház klímaszerelése.

További referenciák:

Ügyfeleink, megrendelőink még: éttermek, üzletek, kis és nagykereskedelmi egységek, vágóhidak, cukrászdák, játéktermek valamint családi házak.

Kiváló szakembereink és nagy múltra visszatekintő szakmai tapasztalatunk révén a hűtéstechnika széles körű berendezéseit telepítjük és szervizeljük.

Többek között: hűtőkamrák, hűtőházak, bolti berendezések, pultok, regálok stb. teljes körű beszerelését vállaljuk. Hűtőkörök felülvizsgálatát is elvégezzük, ugyanakkor fontos kiemelni, hogy megalakulásunk óta HKVSZ tagok vagyunk.

Szivárgásfelülvizsgálati engedéllyel rendelkezünk melynek értelmében 3 kg-nál nagyobb hűtőközeg töltettel rendelkező hűtőkörök bevizsgálását is módunkban áll elvégezni, amely 2007. január 1-től kötelező! Bővebb információt a további szolgáltatások menüpontban talál.

Fényképek

Ipari hűtés és klímatechnika 01. képIpari hűtés és klímatechnika 02. képIpari hűtés és klímatechnika 03. képIpari hűtés és klímatechnika 04. képIpari hűtés és klímatechnika 05. képIpari hűtés és klímatechnika 06. képIpari hűtés és klímatechnika 07. képIpari hűtés és klímatechnika 08. képIpari hűtés és klímatechnika 09. képIpari hűtés és klímatechnika 10. képIpari hűtés és klímatechnika 11. képIpari hűtés és klímatechnika 12. képIpari hűtés és klímatechnika 13. képIpari hűtés és klímatechnika 14. képIpari hűtés és klímatechnika 15. képIpari hűtés és klímatechnika 16. képIpari hűtés és klímatechnika 17. képIpari hűtés és klímatechnika 18. képIpari hűtés és klímatechnika 19. képIpari hűtés és klímatechnika 20. kép
ICS logo